UK   Nederlands    


Aankomst
Transfer Nederland Thailand.

Hoe reis je het beste naar Sichon.

 

  1. vliegen naar Bangkok, altijd kijken voor de beste aanbiedingen.
  2. Eenmaal een vlucht geboekt, een retour vlucht boeken van Bangkok- Nakhon Si Thammarat, houdt rekening met de tijden, neem voldoende tijd er tussen, ivm u met een taxi naar een ander vliegveld moet.
  3. Ik raad iedereen aan om een nacht in Bangkok te blijven, om even bij te komen en dan rustig de volgende dag naar Nakhon Si Thammarat te vliegen, dat is een vlucht van een uur.
  4. Wij komen u dan van het vliegveld halen, zodra wij uw vluchtnummer binnen hebben.
  5. Voor verdere vragen hierover of eventuele hulp, kunt u ons mailen, bellen of what’sappen.

Bed & Breakfast To-Co is een geweldige locatie in het zuiden van Thailand. Wij hebben daar ons nieuwe huis gebouwd met twee prachtig ingerichte bungalows op 900 meter van het strand, mooie tuin en onder het huis een bar restaurant ingericht met sfeerverlichting waar je de hele dag kunt genieten van rust en een lekker drankje en waar ook uw ontbijt wordt geserveerd.
Met elke dag vers fruit, eieren naar keuze, divers beleg,  vruchtensap, yoghurt en koffie en thee.

Fietsen staan klaar waarmee u s’morgens of in de namiddag heerlijk langs het strand of door de bossen kunt rijden. Als u terug komt van het strand is het mogelijk om van een heerlijke massage te genieten, maar die moet wel van te voren besproken worden, voor een prijs waarvan u alleen kunt dromen.

De bungalows zijn ingericht met Airco, flatscreen TV, ijskast met de drankjes die u graag drinkt, een heerlijk groot tweepersoonsbed, kledingkast met genoeg ruimte, badkamer met regendouche, waterkoker, waarmee u koffie kunt maken, wat u weer kunt drinken op uw eigen terras met twee stoelen en een tafel voor uw bungalow. Handdoeken worden elke dag wanneer dat nodig is verschoond. Beddengoed twee maal per week verschoond. Elke dag wordt de bungalow schoongemaakt.

In Sichon zijn meer dan 30 kleine en grote restaurants waar u kunt lunchen en dineren en het is allemaal op de fiets te bereiken, of wij brengen en halen u met de auto. De prijzen zijn vanaf 40 bth voor een lunch en een diner vanaf 80 bth pp ook dat zijn lage prijzen en dat maakt uw vakantie nog leuker.

Sichon is een hele oude vissersplaats met een grote haven waaruit zo’n 40 schepen per dag vertrekken, om de markten die er elke dag twee maal zijn op twee verschillende plekken te voorzien van alle vissoorten, garnalen, crab etc. Op de markten komen de restauranthouders om alles wat leeft en groeit vers in te kopen. De grootste markt is op zondagmorgen en begint om 06.00 en ik ga daar graag met mijn gasten naar toe om te eten en koffie te drinken, dat rond 08.00. Ook wil ik graag één of meerdere malen een grillavond organiseren, dan zorg ik voor grote verse Gamba's, verse kip saté's en saté's van varkenshaas.

Wij raden onze gasten aan, te kijken voor een vlucht naar Bangkok op Skyscanner, voor goedkope vluchten en ook van Bangkok naar Nakhon Si Thammarat. Ook raden wij u aan een nacht in Bangkok te blijven op de heen en terugweg, dit vanwege het feit dat Bangkok twee luchthavens heeft en dat u van de ene naar de andere moet en dat is veel leuker als u dat op uw gemak kunt doen, voor informatie daarover, verstrekken wij dat graag, maar met booking.com komt u een heel eind voor het zoeken naar een hotel. Wij komen u persoonlijk van het vliegveld afhalen in Nakhon Si Thammarat en brengen u daar ook weer naar toe.

Het strand zoals gezegd is op 900 meter afstand, de temperatuur is zo’n 28 gr. Dus heerlijk om te zwemmen.

Ook rijden we u graag rond naar plaatsen die u graag wilt zien, maar dat is wel tegen betaling uiteraard. Wij hebben een uitgebreid excursie programma, waar we u persoonlijk naar toe brengen.

Wij raden u aan niet zelf te rijden in Thailand, want wanneer u dat niet gewend bent, kan dat levensgevaarlijk zijn.

Onze prijzen zijn per bungalow voor twee personen incl. ontbijt per nacht 1800 bth.

Massages zijn vanaf 250 bth per uur

Drankjes in de bungalow zijn vanaf 15 bth

Drankjes in de Bar zijn vanaf 25 bth

Om u een berekening te geven van wat een vakantie kost pp.

Vlucht Amsterdam-Bangkok-Amsterdam pp.650euro                                              

twee maal een hotel overnachting in Bangkok 2 x 50 euro is 100 euro

vlucht Bangkok-Nakhon Si Thammarat-Bangkok 2 x 50 euro is 100 euro

Transfer airport naar toco- toco airport.1.200 is 22 euro

7 dagen bij B & B toco voor twee personen 7 x 1.500 bth incl. ontbijt 283 euro

14 dagen bij B & B toco voor twee personen 14 x 1.200 bth incl ontbijt 454 euro

7 dagen lunch en diner is 4000 bth is ruim gerekend 120 euro

14 dagen lunch en diner is 8000 bth is ruim gerekend 240 euro

drankjes is moeilijk uit te rekenen, maar een koffie is 25 tot 50 bth per kop, bier 70 bth glas wijn 150 bth

Alcohol is duurder in Thailand, ivm 300% tax op de alcohol

Een vakantie voor 2 personen 7 dagen in toco is ongeveer met alles erop en eraan 2.300 euro

Een vakantie voor 2 personen 14 dagen in toco is ongeveer met alles erop en eraan 2.700 euro

Voor verdere vragen kijk op onze website op Google Bed & Breakfast To-Co, Sichon Thailand, daar staat ook mijn telefoon nummer.

PS. Er zijn heel vaak leuke aanbiedingen van vluchten, oa bij KLM of Quatar of Emirates, maar daarvoor moet u zelf bellen. KLM vliegt direct op Bangkok.

Wij zijn te boeken bij:

Booking.com

Tripadvisor

Agoda